123InterimManagement biedt de volgende drie diensten aan:

1. Digital Transformation

Uw klanten maken steeds meer gebruik van digitale toepassingen om in hun behoefte te voorzien. Hierdoor is het noodzakelijk om op een andere manier en via andere kanalen met prospects en klanten te communiceren. 123InterimManagement helpt u graag bij het bepalen van de juiste strategie, het opstellen van een roadmap en de implementatie. Zo blijft u een customer experience bieden die de digitale consument van uw bedrijf verwacht en maximaliseert u het bedrijfsresultaat.
De kerngebieden waarop wij dit toepassen zijn:
– Het bereiken van uw klanten via SEO en SEA optimalisatie
– De keuze en inrichting van de juiste digitale kanalen, web en mobiele omgeving
– Usability & Analytics

2. Interim Management

Continuïteit is essentieel voor uw bedrijfsvoering, helaas heeft u hier niet altijd grip op. 123InterimManagement kan in veel gevallen op zeer korte termijn inspringen om de continuïteit te borgen. Door haar ruime ervaring binnen het commerciële domein kan gelijk toegevoegde waarde worden geleverd. In deze rol wordt er niet alleen op de winkel gepast, maar zal de winkel worden doorontwikkeld.
Functies die naadloos ingevuld kunnen worden zijn:
– Commercieel & sales management
– Online management functies
– Productmanagement en Product Owner rollen

3. Agile Management

Veel bedrijven komen op een gegeven moment in de situatie waarbij het roer om moet. Dit kan zijn door veranderende marktomstandigheden zoals, toenemende concurrentie, veranderende wet- en regelgeving, een fusie of overname. 123InterimManagement helpt u bij deze complexe verander vraagstukken zowel aan de ‘harde’ en ‘zachte’ kant. Zo kunt u met een herijkte koers uw nieuwe bestemming bereiken.
De expertise die wij u kunnen bieden zijn:
– Een heldere breakdown van Strategische naar tactische en operationele activiteiten
– Agile transformation op basis van Scrum / Kanban / lean start up
– Coaching & Persoonlijke effectiviteit