Over 123InterimManagement

We kunnen de windrichting niet bepalen, maar wel de zeilen bijzetten.”

 

Sander van Geene | 123 Interim MagementMet 123 Interim Management realiseer ik mijn krachten: het vermogen om continu te zoeken naar oplossingen, kansen en verbeteringen en om anderen mee te krijgen in dat proces. Wanneer de noodzaak tot verandering essentieel is, of om te voorkomen dat men door de markt of concurrentie wordt ingehaald, kom ik het beste tot mijn recht.

Ik ben een creatieve, inspirerende marketing & sales specialist met veel ervaring op het gebied van change en business development: no-nonsense, ondernemend en resultaatgericht.

Om deze nieuwe kansen en verbetering te realiseren – en daarmee klanten tevredener en medewerkers trotser te maken – is ervaring, drive, en doorzettingsvermogen vereist. Dit zijn eigenschappen waarover ik beschik. Met mijn ervaring in het bedenken van nieuwe concepten en door deze te implementeren, heb ik vaak het verschil weten te maken.

In de afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan met het werken met verschillende culturen, het managen van interne en externe relaties en diverse sales- & servicekanalen (online & offline), zowel in Nederland als internationaal en met name in Scandinavië en Duitsland.

–  Sander van Geene.